|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEPLODNOST

Pomerena starosna granica za vantelesnu oplodnju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.7.2022
image

Svaka promena koja može doneti makar jednu bebu, vest je koju sa radošću prihvatamo.

NEPLODNOST

Tik-tak, tik-tak - znam da ću i ja jednom roditi

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.9.2021
image

Toliko toga smo zajedno prošli a i dalje smo bez one glavne kupovine ostali – bez kupovine kolica, benkica, flašica…I dalje nema ništa novo kad drugi pitaju.

PRIPREME ZA ZATRUDNJIVANJE

PONOVO RADE KOMISIJE ZA VANTELESNU OPLODNJU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.8.2020
image

Nakon poboljšanja epidemiološke slike i pada broja zaraženih virusom COVID-19, kao i inicijative Udruženja Šansa za roditeljstvo da komisije i procedure vantelesne oplodnje nastave sa radom, parove u borbi za potomstvo koji svoju šansu za roditeljstvo čekaju uz pomoć biomedicinski potpomognute oplodnje finansirane od strane Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje obradovalo je novo Uputstvo od strane RFZO-a.

NEPLODNOST

Dostupan NEOGRANIČEN broj pokušaja vantelesne oplodnje!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.6.2020
image

Postupak vantelesne oplodnje za prvo dete za žene u Srbiji do njihove 43. godine od 15. juna biće dostupan i omogućen neograničen broj puta. Uz ovu veliku pogodnost za sve buduće roditelje, najavljene su i izmene koje će pojednostaviti administrativni postupak VTO.

NEPLODNOST

Drugi međunarodni Festival potpomognute oplodnje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.8.2019
image

Vrhunski stručnjaci za vantelesnu oplodnju na jednom mestu - FESTIVAL KOJI PRIBLIŽAVA VAŠU ŠANSU ZA RODITELJSTVOM

NEPLODNOST

Prvi međunarodni Festival potpomognute oplodnje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 27.8.2018
image

Udruženje Šansa za roditeljstvo prvi put u Srbiji organizuje međunarodni Festival koji se bavi isključivo problemom neplodnosti - bavi se problemom koji u Srbiji ima više od 400.000 parova.

NEPLODNOST

Šansa za roditeljstvo

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.5.2017
image

Jedan postupak VTO u privatnim klinikama košta u proseku od 2 do 4 hiljade evra. Naravno cena zavisi od analiza koje par mora da uradi, od lekova (hormona) koje žena mora da primi kako bi stimulisala jajnike da naprave veći broj jajnih ćelija ali i od same klinike. Parovi u Srbiji uzimaju kredite za vantelesnu oplodnju, prodaju stanove, pozajmljuju novac. Postoje banke koje imaju posebno definisane kredite za vantelesnu oplodnju. U pitanju je veliki novac koji je sa prosečnim platama u Srbiji vrlo teško prikupiti.

STRANA 1 OD 1



Kako zaista izgleda borba za bebu? Upravo ...
Ako postoji fotografija koja savršeno prikazuje svu bol, ali i radost vantelesne oplodnje, to bi zasigurno mogla biti ov...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here